10 manieren om uw huis te beveiligen met doe-het-zelf oplossingen

Weet u dat een derde van alle inbrekers via de achterdeur inbreekt? Bovendien komt bijna de helft van alle inbrekers binnen via een niet afgesloten raam of deur. Volgens recente gegevens van de FBI zijn dit de meest voorkomende manieren voor criminelen om in te breken zonder de aandacht te trekken. Daarom is het belangrijk om u bewust te zijn van mogelijke kwetsbaarheden en maatregelen te nemen om te voorkomen dat ze u overkomen. Gelukkig zijn er veel doe-het-zelf manieren om uw huis te beveiligen en het te beschermen tegen indringers totdat er hulp komt als u ooit vast komt te zitten tijdens een natuurramp of een andere noodsituatie. Of u nu net bent verhuisd of uw beveiligingssysteem wilt upgraden, hier zijn 10 nuttige tips over hoe u uw huis gemakkelijk kunt beveiligen met doe-het-zelf oplossingen en trucs:

Verander je sloten.

Als u ooit in uw huis moet inbreken, is het eerste wat u moet controleren het slot. Als criminelen eerder in uw huis hebben ingebroken, kunnen ze een reservesleutel van het gebruikte slot hebben achtergelaten. Daarom is het belangrijk om uw sloten onmiddellijk te vervangen om dit te voorkomen. U kunt dit doen door een professional in te huren of een slot te kopen en het zelf te doen. Als u echter van plan bent een slot voor uw huis te kopen, zorg er dan voor dat het een hoogwaardig merk is met een solide reputatie op het gebied van veiligheid. Zorg er ook voor dat het slot gecertificeerd is, wat betekent dat het is getest en bewezen dat het aan bepaalde kwaliteitsnormen voldoet. U kunt dit doen door het etiket van het slot te controleren op een “AB”-logo en een “U”-teken.

Installeer een bewegingsdetector

Als u uw gezin wilt beschermen tegen indringers, is het belangrijk te investeren in een bewegingsmelder. Veel inbrekers breken in wanneer u weg bent, dus het is belangrijk om uw huis te beveiligen wanneer u weggaat. Een bewegingsdetector kan beweging en geluid detecteren, zodat u op gevaren kunt reageren voordat ze escaleren. Let er bij het kiezen van een bewegingsmelder op dat deze duurzaam, betrouwbaar en gemakkelijk te installeren is. Bovendien is het belangrijk om een model te kiezen dat de gebieden van uw huis dekt waar het meest wordt ingebroken. Als er bijvoorbeeld vaak via de achterdeur wordt ingebroken, kan het een goed idee zijn om te investeren in een detector die dit deel van uw huis dekt.

Installeer een deurketting

Een deurketting is een betaalbare manier om uw deur te beveiligen terwijl u weg bent. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat dit geen betrouwbare manier is om uw huis te beveiligen, maar het is een goede tijdelijke oplossing om u en uw gezin te beschermen tegen indringers totdat er hulp arriveert. Wanneer u een deurketting installeert, zorg er dan voor dat u er een kiest van een hoogwaardig merk en die gemakkelijk te installeren is. Daarnaast is het belangrijk om een ketting met een goede lengte te kiezen, zodat deze zowel uw voor- als achterdeur kan beschermen.

Deadbolts installeren

Deadbolts zijn een geweldige manier om uw deuren te beveiligen tegen indringers. Ze zijn veiliger dan deurkettingen en gemakkelijk te installeren. Deadbolts zijn ook een goede optie als u kleine kinderen hebt of een binnendeur moet beveiligen. Bij het kiezen van een nachtslot, zorg ervoor dat je er een krijgt die gemakkelijk te installeren is, gemakkelijk te gebruiken is en voldoet aan je behoeften en eisen. Bijvoorbeeld, als je veel reist, moet u op zoek naar een model dat is gemakkelijk te hersleutel. Dit zal het gemakkelijk maken om de code te veranderen wanneer u verhuist naar een nieuwe locatie.

Beveiligingscamera’s installeren

Beveiligingscamera’s zijn een geweldige manier om in de gaten te houden wat er in en rond uw huis gebeurt. Als u kinderen heeft, zijn beveiligingscamera’s een goede manier om ze in de gaten te houden terwijl u weg bent. Ze zijn ook een goede manier om de werknemers van uw bedrijf in de gaten te houden. Als u eigenaar bent van een winkel, zijn ze een goede manier om klanten te controleren en te zien wat ze doen in uw winkel. Bij het kiezen van beveiligingscamera’s, zorg ervoor dat u een model dat uw behoeften en eisen voldoet. U moet bijvoorbeeld zoeken naar een model dat gemakkelijk te installeren is, betrouwbaar is, duurzaam is gemaakt en een uitstekende nachtzichtfunctie heeft. Daarnaast is het belangrijk om een model te kiezen dat gemakkelijk te integreren is met andere beveiligingssystemen, zoals alarmen en sensoren.

Metalen versterking toevoegen

Als u uw deuren wilt beschermen tegen indringers, is het belangrijk om een metalen deurversterking aan te schaffen. Dit is een geweldige manier om uw deuren te versterken en te beschermen tegen intrappen. Het is belangrijk om een model te kiezen dat gemakkelijk te installeren is en wordt geleverd met duidelijke instructies. Daarnaast moet u zoeken naar een model dat van een hoogwaardig merk is, gemakkelijk te installeren is en duurzaam is gemaakt. Als u uw ramen wilt beschermen, kunt u ze afdekken met gordijnen. Dit is een gemakkelijke en kosteneffectieve manier om te voorkomen dat criminelen naar binnen kijken en inbreken. Daarnaast kunt u ook jaloezieën gebruiken om uw ramen te beschermen. U kunt kiezen voor een model dat gemakkelijk met één hand te openen en te sluiten is, zelfs als u een baby vasthoudt of boodschappen draagt.

Een hond toevoegen

Een hond is een van de beste beveiligingssystemen die u in uw huis kunt hebben. Veel huiseigenaren hebben ontdekt dat een hond effectiever is dan een alarmsysteem. Een hond kan detecteren wanneer iemand in de buurt van uw huis is en u waarschuwen of afschrikken. Bij het kiezen van een hond is het belangrijk om een ras te nemen dat bekend staat om zijn goede omgang met kinderen en de nabijheid van mensen. Labrador Retrievers, Golden Retrievers en Duitse Herders zijn bijvoorbeeld allemaal goede rassen om uw gezin en huis te beschermen. Daarnaast is het belangrijk om uw hond van jongs af aan te trainen om uw huis te beschermen, en ervoor te zorgen dat u hem goed verzorgt. Een hond is een geweldige manier om uw huis te beveiligen en uw gezin te beschermen. Hij is niet alleen een geweldig beveiligingssysteem voor uw huis, maar ook een goede metgezel voor uw kinderen. Het is belangrijk om een ras te kiezen dat goed bij uw huis, gezin en levensstijl past. Als u bijvoorbeeld kleine kinderen hebt, is het belangrijk een hond te nemen die niet agressief of schadelijk is.

Conclusie

Het is belangrijk om te weten hoe u uw huis kunt beveiligen. Als u niet weet hoe u dat moet doen, kunt u uiteindelijk criminelen in uw huis uitnodigen en uzelf en uw gezin in gevaar brengen. Gelukkig zijn er veel doe-het-zelf manieren om uw huis te beveiligen en indringers buiten te houden. Deze omvatten het veranderen van uw sloten, het installeren van een bewegingsmelder, het installeren van een deurketting, het installeren van deadbolts, het installeren van beveiligingscamera’s, het toevoegen van metalen versterking, het toevoegen van een hond en het toevoegen van een alarm.

Lees ook onze andere artikelen