Search
Close this search box.
Top 5 films voor vrouwen op Netflix

De top 5 films voor vrouwen op Netflix die je moet zien!

Netflix biedt een schat aan films die speciaal zijn gemaakt om vrouwen te inspireren, te vermaken en te ontroeren. Voor diegenen die op zoek zijn naar een avond vol entertainment, hebben we een lijst samengesteld van de top 5 films voor vrouwen die je niet mag missen op Netflix. En voor meer filmgerelateerde content kun je altijd terecht op Tv-Vrouw.nl

1. To All the Boys I’ve Loved Before (2018)

Deze romantische komedie vertelt het verhaal van Lara Jean Covey, wiens geheime liefdesbrieven per ongeluk worden verzonden naar al haar oude crushes. De film brengt humor, liefde en groei samen en is perfect voor een gezellige avond.

2. The Half of It (2020)

Deze coming-of-age film volgt het leven van een slimme tiener die een ongewone vriendschap aangaat met een populaire jongen om zijn crush te helpen veroveren. Een verfrissend verhaal over identiteit, vriendschap en het vinden van jezelf.

3. Dumplin’ (2018)

Dumplin’ vertelt het verhaal van een zelfbewuste tiener die besluit deel te nemen aan een schoonheidswedstrijd, geïnspireerd door haar liefde voor Dolly Parton. Een film vol empowerment, zelfacceptatie en positieve boodschappen.

4. Always Be My Maybe (2019)

Deze romantische komedie volgt de wederzijdse aantrekkingskracht tussen twee jeugdvrienden die elkaar na jaren weer ontmoeten. Met humor en hartverwarmende momenten is dit een film die je doet glimlachen.

5. Someone Great (2019)

Een film over vriendschap, liefde en het vinden van jezelf na een pijnlijke breakup. Een vrouw gaat op een avontuurlijke nacht met haar vrienden voordat ze een nieuwe fase in haar leven ingaat. Een verhaal van empowerment en groei.

Deze top 5 films voor vrouwen op Netflix bieden een scala aan emoties en inspirerende verhalen. Of je nu op zoek bent naar romantiek, vriendschap, zelfontdekking of lachen, deze films hebben voor elk wat wils. En voor meer filmgerelateerde artikelen en nieuws, kun je altijd terecht op TV-Vrouw.nl. Pak je popcorn en geniet van deze geweldige films!

Lees ook onze andere artikelen