Een uitgebreide gids voor woningtoevoegingen: Tips en trucs voor het toevoegen van ruimte aan uw huis

Woningtoevoegingen kunnen een geweldige manier zijn om extra waarde aan uw huis toe te voegen en het comfortabeler te maken voor u en uw gezin. Maar met zoveel verschillende opties kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Deze uitgebreide gids geeft u tips en trucs voor het toevoegen van ruimte aan uw huis. We behandelen alles, van soorten toevoegingen tot kosten en planning. Of u nu op zoek bent naar een slaapkamer, een kantoor of een serre, u zult in staat zijn om de informatie die u nodig hebt om uw huis toevoeging project succesvol te voltooien vinden. Met deze gids bent u goed op weg om de extra ruimte te creëren die u nodig hebt om uw huis functioneler en aangenamer te maken.

Voordelen van woningtoevoegingen

Ruimte toevoegen aan uw huis heeft vele voordelen. Als u een onhandig gevormde kamer hebt of helemaal geen ruimte, kan een aanbouw functionaliteit en ruimte aan uw huis toevoegen. Ruimte toevoegen kan de waarde van uw huis met wel 50% verhogen. Mogelijk kunt u de kosten van de aanbouw fiscaal aftrekken. Sommige aanbouwen die de energie-efficiëntie van uw huis verhogen, kunnen ook uw energierekening verlagen. Als u van plan bent uw huis te verkopen, kan het toevoegen van ruimte uw winst verhogen door u te helpen prijsverlagingen te voorkomen. Het kan uw huis ook aantrekkelijker maken voor een grotere groep potentiële kopers. Ruimte toevoegen kan ook uw dagelijks leven comfortabeler maken door u meer leefruimte te geven. Een extra kamer kan een kinderkamer, een kantoor aan huis of een speelkamer voor de kinderen zijn.

Soorten aanbouwen

– Zolder toevoeging: Zoldertoevoegingen zijn een van de meest voorkomende soorten woningtoevoegingen. Ze zijn een geweldige manier om uw zolder om te zetten in bruikbare ruimte. U kunt uw zolder veranderen in een slaapkamer, een speelkamer voor de kinderen, of zelfs een kantoor aan huis. – Slaapkamer toevoegingen: Het toevoegen van een slaapkamer aan een eengezinswoning is een van de meest voorkomende soorten toevoegingen aan het huis. Het kan de waarde van uw huis verhogen en het functioneler maken. – Bonuskamer: Een bonuskamer is een geweldige manier om leefruimte toe te voegen aan uw huis. U kunt het gebruiken om een slaapkamer, een kantoor, een speelkamer, of iets anders wat je kunt bedenken toe te voegen. – Garage toevoegingen: Garage toevoegingen zijn een geweldige manier om extra ruimte toe te voegen aan uw huis zonder grote structurele veranderingen. – Zolder toevoeging: U kunt uw onafgewerkte zolder veranderen in een open zolder die geweldig is voor een kantoor aan huis of een familiekamer.

Kosten van woningtoevoegingen

De gemiddelde kosten voor het toevoegen van een slaapkamer en een garage bedragen $74.524. De gemiddelde kosten voor het toevoegen van een bonuskamer bedragen $69.994. Het toevoegen van een open loft kost gemiddeld 24.816 dollar. De gemiddelde kosten voor het toevoegen van een interne serre bedragen $24.205. De gemiddelde kosten van een buitenzonkamer bedragen $44.419. De gemiddelde kosten voor het toevoegen van een studeerkamer bedragen 33.943 dollar. De gemiddelde kosten van een toevoeging om de energie-efficiëntie van een huis te verhogen bedragen $44.339. De gemiddelde kosten voor het toevoegen van een slaapkamer in de kelder bedragen $36.843. De gemiddelde kosten voor het toevoegen van een familiekamer in de kelder bedragen $62.838. De gemiddelde kosten voor het toevoegen van een keuken en eetkamer in de kelder bedragen $48.854. De gemiddelde kosten van een recreatiezaal in de kelder bedragen $40.827. De gemiddelde kosten voor het toevoegen van een studeerkamer in de kelder bedragen 37.835 dollar. Het toevoegen van een tweede verdieping kost gemiddeld 69.843 dollar.

Planning van uw woningtoevoeging

Bij het plannen van een woningtoevoeging zijn er veel dingen om te overwegen. Mogelijk moet u een vergunning aanvragen, waardoor u mogelijk aan bepaalde bestemmingsplannen moet voldoen. U moet misschien ook een schatting krijgen voor structurele versterkingen of verbeteringen aan de fundering van uw huis. U kunt beginnen met plannen door te beslissen over welk type toevoeging u wilt maken. Als je eenmaal hebt besloten wat voor soort toevoeging die u wilt maken, moet u de beste locatie voor het te vinden. Het zal ook nuttig zijn om een plan te schetsen om te zien hoe alles bij elkaar past. Dit zal u helpen potentiële problemen te identificeren en manieren te vinden om ze te omzeilen. Je moet ook nadenken over hoe je gaat betalen voor de toevoeging. U kunt beginnen met het krijgen van een schatting voor de kosten van de toevoeging en de kosten van de bouw.

Voorbereiding van de site voor uw huis toevoeging

Voordat u begint met de bouw van uw huis toevoeging, moet u de site voor te bereiden. Dit omvat het verwijderen van alle planten en struiken en nivellering van het land, zodat het niveau. U moet ook alle stenen of ander puin te verwijderen van de site. Zorg ervoor dat de grond stevig is voordat u begint met bouwen. Om ervoor te zorgen dat de grond waterpas is, kunt u een laserniveau gebruiken of een landmeter inhuren. Vervolgens moet u ervoor zorgen dat de elektrische, gas-en waterleidingen zijn vrij van de fundering van de toevoeging. U kunt dit doen door het graven van een ondiepe sleuf rond de omtrek van de site. Terwijl u de voorbereiding van de site, moet u ook beslissen waar je gaat om de toevoeging te zetten en wat veranderingen die u nodig hebt om uw huis de buitenkant te maken.

Bouwvergunningen

Als voor uw aanbouw een vergunning nodig is, moet u die aanvragen zodra u weet waar u hem gaat plaatsen. Niet alle gemeenten hebben dezelfde vergunningseisen. Sommige vereisen vergunningen voor alle huis toevoegingen, terwijl anderen niet vereisen ze voor toevoegingen totdat ze zijn 100 vierkante meter of meer. Voordat u begint te bouwen, wilt u zich vertrouwd maken met de bouwvoorschriften van uw stad. Dit zal u helpen boetes te voorkomen en het proces veel soepeler te laten verlopen. Uw bouwinspecteur kan u helpen erachter te komen wat u moet doen om uw toevoeging goedgekeurd.

Ontwerp overwegingen

De stijl van uw toevoeging hangt af van de bestaande stijl van uw huis. Als u een nieuwe structuur toevoegt aan uw achtertuin, hebt u meer vrijheid om een stijl te kiezen. U moet ook rekening houden met de stijl van de rest van uw buurt bij het kiezen van een ontwerp. U moet ook overwegen hoe de toevoeging de energie-efficiëntie van uw huis zal beïnvloeden. U kunt de energie-efficiëntie van uw toevoeging te verhogen door het installeren van isolatie, het installeren van zonnepanelen, en het toevoegen van een regenwateropvangsysteem. Een aanbouw kan een geweldige manier zijn om functionaliteit aan uw huis toe te voegen zonder te hoeven verhuizen. Het kan u helpen het huis te creëren dat u altijd al wilde zonder te hoeven verhuizen. Door het volgen van deze gids, zult u goed op weg om de ruimte toe te voegen aan uw huis dat je nodig hebt.

Een aannemer inhuren

Als u een aannemer inhuurt om uw huis toevoeging te bouwen, moet u verwachten om gemiddeld ongeveer $ 50.000 te betalen. Je zult verschillende aannemers willen ontmoeten om schattingen voor de kosten van de toevoeging te krijgen. Je moet ook vragen naar hun ervaring, verzekeringsdekking, en referenties. Het is belangrijk om je gevoel te vertrouwen bij het kiezen van een aannemer. Als er iets voelt uit, is het waarschijnlijk. Het is ook een goed idee om een schriftelijke offerte van elke aannemer te krijgen, zodat u hun diensten en prijzen naast elkaar kunt vergelijken. Voordat u begint het aanbestedingsproces, wil je een idee krijgen van hoeveel de toevoeging zal kosten. U kunt dit doen door het schetsen van een diagram van uw toevoeging. Dit zal u helpen eventuele problemen te identificeren en er omheen te werken. Het zal ook helpen om een nauwkeurige schatting van de kosten van de toevoeging.

Zelf bouwen

Als u vertrouwen hebt in uw bouwvaardigheden, kunt u overwegen uw eigen toevoeging te bouwen. Dit kan een geweldige manier zijn om geld te besparen op de kosten van uw toevoeging, mits u over de nodige vaardigheden beschikt. Voordat u besluit om uw eigen te bouwen, wilt u een paar dingen te overwegen. Ten eerste moet u ervoor zorgen dat de toevoeging voldoet aan de bouwcode van uw stad. U zult ook willen ervoor zorgen dat uw toevoeging geen grote problemen, zoals hellend vuil, oneffen terrein, of rots gevulde grond hebben. Als je een groot genoeg budget, het inhuren van een aannemer om uw huis toevoeging te bouwen kan een geweldige optie zijn. Maar als je krap bij kas zit, kan het bouwen van je eigen toevoeging een grote geldbesparende optie zijn.

Afwerking

Nadat u een aannemer hebt ingehuurd en het planningsproces hebt voltooid, is het tijd om te beginnen met de bouw van uw huis toevoeging. Het is belangrijk om in contact te blijven met uw aannemer tijdens het hele proces. Dit zal u helpen bij het identificeren en oplossen van eventuele

Lees ook onze andere artikelen